VOORBEREIDING

Als je Stelvio di KiKa fietst, bepaal jij hoe zwaar het wordt. Je kiest een van de drie uitdagende etappes op en rondom de legendarische Stelvio.

Stelvio di KiKa is geen wedstrijd, je fietst lekker op je eigen tempo en geniet van de prachtige vergezichten. Wij helpen jou graag!

BIJEENKOMSTEN

Om jou optimaal voor te bereiden op Stelvio di KiKa organiseren wij een deelnemersbijeenkomst. Hier worden alle belangrijke praktische zaken met betrekking tot Stelvio di KiKa besproken. Denk hierbij aan het dagschema, de route, logistieke zaken en opmerkingen rondom het fietsmateriaal. Er zijn interessante sprekers aanwezig en er is voldoende ruimte voor vragen.

Training

Bereid je optimaal voor met een goede training. Wij ondersteunen je met advies en clinics dankzij onze gespecialiseerde trainingspartner Passion4Biking. De clinics zijn voor alle niveau waardevol! In no-time spijker je jouw techniek bij en werk je gericht aan je conditie. Ook is het mogelijk om een Giro di KiKa-trainingsschema te volgen van Fondo. Op deze manier maak je je trainingsritten nóg leuker en efficienter!

SPONSORWERVING

Je staat er niet alleen voor! Als deelnemer ontvang je tips en tricks om jouw streefbedrag te halen voor KiKa. Naast een persoonlijke sponsorpagina, kan je gebruik maken van tools en downloads en hebben wij een hoop voorbeeldacties online staan. Ook geven wij een online webinar speciaal gericht op sponsorwerving.

Voeding

Naast trainingsarbeid op de fiets, speelt voeding een grote rol in het leveren van een sportieve uitdaging. Onze partner Duursport.nl staat klaar om al jouw vragen op het gebied van sportvoeding te beantwoorden. Tijdens Giro di KiKa serveert een professionele kok lekkere en energierijke maaltijden, die perfect aansluit bij de behoefte van de deelnemer die een geweldige prestatie neerzet. 

DOWNLOADS

Wil je nog meer weten over de voorbereiding? Wat je van ons kan verwachten en tijdens het event? Check het welkomstboek van Giro di KiKa en krijg antwoord op (bijna) al jouw vragen. 

Download hier de digitale flyer en logo's van Giro di KiKa en breng jouw sportieve prestatie nog meer onder de aandacht!

Welkomstfolder (VOLGT)
Logopakket
POSTER + Flyer

Tijdens Stelvio di KiKa bedwing je de iconische Passo dello Stelvio. Beklim de Stelvio voor 100% genezing van kinderkanker!

Tijdens Stelvio di KiKa bedwing je de iconische Passo dello Stelvio. Beklim de Stelvio voor 100% genezing van kinderkanker!

Tijdens Stelvio di KiKa bedwing je de iconische Passo dello Stelvio. Beklim de Stelvio voor 100% genezing van kinderkanker!